Het groene doel

4 eenvoudige tips voor het maken van ijskoffie

4 eenvoudige tips voor het maken van ijskoffie

IJskoffie kan even gemakkelijk te bereiden zijn als ijsthee. Een verscheidenheid aan opties, zoals smaaksiropen, koude melk, chocolade en specerijen, kunt u gepersonaliseerde koffiesmaken maken die net zo lekker zijn als die in uw favoriete café worden geserveerd.

Dranken zoals iced vanilla mokka, iced rum koffie en iced latte zijn gemakkelijk thuis te maken. Hier zijn enkele tips voor het vernieuwen van ijskoude koffiedranken.

  • Giet eerst de smaakstroop in de beker. Om het drankje compleet te maken, giet je espresso of koffie in, dan het ijs en bedek het met koude melk.
  • Laat uw drank niet verwateren. Koel je favoriete koffiedrank met ijsblokjes gemaakt van versgezette koffie in plaats van water.
  • Gebruik een machine die koffie van hoge kwaliteit of een espresso produceert. De Capresso CoffeeTeam Luxe maalt bijvoorbeeld koffiebonen vlak voor het zetten en stelt u in staat om de sterkte van uw koffie te regelen.
  • Wees creatief. Voeg een persoonlijke toets toe aan uw ijskoffie met slagroom, chocoladeschaafsel, nootmuskaat of kaneel.

Beeld: roDesignment