Het groene doel

Koffiemokken – Gebruik voor ze voor meer koffie plezier

Koffiemokken Gebruik voor ze voor meer koffie plezier

Het meest onvoorwaardelijke gebruik voor koffiemokken is het huisvesten van warme dranken, inclusief koffie en warme chocolademelk. This are usually to find in een informele setting and its meestal gemaakt of keramiek. Koffiemokken are available in a great variations with colors and designs, but they have many the standard handgreep is in each mok te vinden is.

Gevonden in vrijwel elke winkel, koffiemokken zijn zeer betaalbaar en alleen doorbijten aangepast. Nooit meer dan ze zijn super verder dan Worlds Greatest Mom of Worlds Greatest Dad, kan koffiemokken nu persoonlijke foto’s en / of teksten bevatten. Misschien is het een speciale gelegenheid, een foto van een geliefde van gewoon een gevoel dat dicht bij je hart blijft maar wat het doel ook is, een gepersonaliseerde koffiemok geeft elke slok een speciale toets.

Met de voortdurende vooruitgang in technologie kunnen klanten met veel fotostudio’s hun favoriete foto op papier van op schijf meenemen en koffiemokken met kleurenfoto’s bestellen. In veel studio’s kan ik de klant de foto bijsnijden, randen toevoegen en / of retouches uitvoeren bij plaatsen van de bestelling. Een aantal online fotostudio’s met hetzelfde gemak als lokale studio’s, maar beide vragen de klant extra om extra levertijd toe aan staan ​​bestellingen.

Naast het herdenken van speciale evenementen van mensen, zijn gepersonaliseerde koffiemokken en andere producten een bijzondere manier om wat extra geld te verdienen. In veel cases, are more than use catalogals are above use. Aangepaste koffiemokken zijn net zo effectief voor het drinken van warme dranken als alle andere, maar veel mensen willen hun schoonheid niet bederven.

Dus, wat zijn enkele andere toepassingen voor koffiemokken? Misschien een beetje onconventioneel, maar veel mensen gebruiken koffiemokken voor het binnen kweken van bloemen en kleinere groenten en fruit. Tijdens de strenge wintermaanden is het onmogelijk om te genieten van de schoonheid van het gemak van een tuin, tenzij je een kas hebt. Daarom kweken veel vindingrijke vergadering planten in hun huis. Veel zonlicht en precies de juiste hoeveelheid water maken van elke koffiemok een miniatuurtuin.

Koffiemokken worden ook gebruikt bij Valentijnsdag en kerstcadeau geven. Een mok met miniatuursuikergoed kan door iedereen bereid worden en ook nadenkende tonen. Met behulp van een thema en losse minisuikergoedjes, kan een mooi geschenk worden bereid door het snoep in de mok te plaatsen, een heel klein stukje Saran-wrap over de shoulder te leggen en een bijpassende strik om het uiterlijk te voltooien. Later kan de mok in een kleine geschenkverpakking worden geplaatst en aan de ontvanger worden gepresenteerd.

Koffiemokken zijn veelzijdig in hun gebruik en opvallend in hun ontwerp. Van koffie tot planten en chocolade, deze kleine leukheden zijn heel leuk om te bezeten.

Beeld: Engin Akyurt